Cautare

2123 de rezultate pentru "sexavocata martis biatrice divorteaza galati" (2.84 secunde)
Filiala galateana a Partidului Noua Generatie a semnat ieri, la sediul Partidului Popular Crestin Democrat Galati, protocolul privind unificarea miscarii popular-crestine. Vicepresedintele PPCD Galati, Adrian Secrieru, a declarat ca documentul a fost semnat de PNG Galati, prin presedintele Vasile Capris.
Bogdan Ciuca, purtatorul de cuvint al formatiunii politice denumite acum Partidul Conservator, ne-a declarat ca printre cele aproape 100 de persoane din Galati participante la Congres s-au numarat si ultimii intrati in partid, de la PSD de exemplu, cum ar fi consilierii judeteni Anca Ene si Adelina Hristea.
"Delphin International", jocul piramidal aparut de aproape 5 ani in Romania si de vreo trei in Galati, continua sa-si intinda tentaculele in orasul de la Dunare, desi escrocheria a explodat cu zgomot in Timisoara, Arad sau Iasi.
Mircea Razvan Cristea, viceprimarul PNL al Galatiului, a facut public faptul ca patrimoniul municipiului Galati va fi intarit de mai multe hotariri de guvern. ... Sala Sporturilor va fi in mod oficial in administrarea municipiului Galati.
Intr-un an electoral, in care mai toate partidele politice ies la rampa si promit marea cu sarea, la Galati unii politicieni vin cu promisiuni penibile:
Atmosfera din plen s-a incins o data cu dezbaterea motiunii, mai ales ca PSD a inlesnit participarea la lucrari a unui grup de sinistrati din judetul Galati.
Pachetul de legi propus de ministrul Sanatatii a fost comentat in termeni duri de directorul Spitalului Clinic de Urgenta din Galati. Directorul Spitalului Clinic de Urgenta Galati, Dumitru Cristea, a tinut sa comenteze in mod public pachetul de legi pe care ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu, vrea sa-l promoveze.
Producatorul de mobila autohton Staer International din Galati a cerut la sfarsitul anului trecut Tribunalului Galati intrarea in insolventa. Cererea companiei a fost aprobata de instanta in data de 6 decembrie 2010, care a admis deschiderea procedurii generale de insolventa.
PROFI a deschis astazi cate un magazin in localitatile Fundu Moldovei si Galati. ... In format City functioneaza noul PROFI din Galati, amplasat pe B-dul Henri Coanda, nr.8.
Fostul vicepresedinte al clubului Otelul Galati, Mihai Stoica, in prezent managerul general al FC Steaua, a fost condamnat la patru ani cu executare si interzicerea unor drepturi pentru trei ani, pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave.
Vrem integrarea in UE", ne-a declarat presedintele PC Galati, Eugen Durbaca. ... Cu siguranta si ceea ce se intimpla la Galati a fost unul dintre punctele de discutie, mai ales ca la CJ se prefigureaza, cu certitudine, o a patra alegere a unui vicepresedinte.
Secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, Victor Paul Dobre, a declarat ca incearca sa aduca in judetul Galati cit mai multe fonduri guvernamentale.
Indiferent de certurile din cadrul Aliantei, cele doua partide se vor sustine", ne-a declarat ieri presedintele organizatiei judetene PRM Galati, Carol Dina. ... Din acelasi motiv, le sugeram sa ramina la guvernare", a declarat pentru "Monitorul de Galati" social-democratul George Cubasa.
PRM Galati a raaspuns in termeni extrem de violenti la atacurile aduse de Lavinia Sandru, membru al PIN, care a anuntat caa detine documente ce dovedesc faptul caa seful peremistilor, Vadim Tudor, a "turnat" pentru fosta Securitate.
Consilierii galateni au votat modificarea unei hotariri din decembrie 1999 privind aderarea Consiliului Judetului Galati la Uniunea Nationala a Consiliilor Judetene din Romania. ... Asta inseamna ca CJ Galati va plati anual aproximativ 65.000 de lei, cotizatie la Uniunea Nationala a Consiliilor Judetene din Romania.
Senatorul PSD a precizat ca pretul de referinta al gigacaloriei, aprobat de ANRE pentru Galati pentru aceasta iarna, este de 120,97 lei/Gcal, ceea ce reprezinta o crestere de 20% fata de valoarea aprobata in luna octombrie 2005.
Conservatorii au fost primii care au reactionat dupa ce presedintele Organizatiei Judetene PD Galati, secretarul de stat Mircea Toader, a declarat ca oamenii trimisi de CJ la pregatire in Bruxelles sint preocupati doar de cumparaturi. ... Delegatia de la Galati a avut trei proiecte.
La intrunirea de vineri au participat si alesii locali ai PSD din judetul Galati. Liderii grupului de la Galati au fost vicepresedintele CJ, Eugen Chebac, si primarul municipiului Galati, Dumitru Nicolae.
La intrunirea de vineri au participat si alesii locali ai PSD din judetul Galati. Liderii grupului de la Galati au fost vicepresedintele CJ, Eugen Chebac, si primarul municipiului Galati, Dumitru Nicolae.
Eu am trait cu ideea ca, cel putin la Galati, Alianta D.A. ... Sint surprins si pentru ca la toate alegerile partiale din judetul Galati, care au fost organizate in ultimii doi ani, Alianta D.A. ... Galati nu s-a discutat despre un asemenea proiect”, a incheiat liberalul Strunga.
google-analytics.com